Aquest projecte proposa fer un replantejament dels rols familiars mitjançant un taller drag per fills, mares, pares, futurs pares, parelles interessades i orfes penedits; entenent el drag com quelcom totalment flexible, una via trans-versal que travessa la construcció hegemònica heterocentrada.

dissabte, 29 de desembre del 2012

ELS REIS DRAGS


Taller a càrrec de RapedTwins dins del projecte La Família Drag.
El taller consistirà en analitzar durant les dates de Nadal les dinàmiques comercials que s’hi estableixen, comentant les construccions ideològiques referencials, socials, de recompensa capitalista-moral, excés, encant de consum i el desig que impliquen.
Els Reis Drags són una reconstrucció impersonator de l’arquitectura onírica que hi ha darrere l’oferta comercial de joguines als catàlegs i a la televisió i com s’ordenen aquestes segons el binarisme sexual de la societat. Com s’expressa la personalitat i el desig a través de la carta als reis, la figura del patge, i les confessions d’última hora.
A partir d’un format de taller obert es realitzaran diverses activitats participatives per tot el públic assistent consistents en jocs o processos plàstics on intervindrà de manera directa l’imaginari infantil dels objectes de consum i com es relacionen amb la societat i el treball de gènere.

Més informació de l'esdeveniment a facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada