Aquest projecte proposa fer un replantejament dels rols familiars mitjançant un taller drag per fills, mares, pares, futurs pares, parelles interessades i orfes penedits; entenent el drag com quelcom totalment flexible, una via trans-versal que travessa la construcció hegemònica heterocentrada.

dijous, 26 de juliol del 2012

Pedagogies de contacte

PLAYDRAG

El drag és transformació, transgressió, canvi de gènere, en primera instància a partir de la roba i complements, però la performitat comprèn molts altres estrats, com per exemple la veu. A través d'aquesta, modificant la sonoritat o el discurs, o ambdues, es pot alterar el rol del personatge i convertir-se en algú diferent en el que dura una cançó.

El karaoke que presentem és el resultat de la perversió de combinar la imatge del videoclip, el so de la cançó i el missatge de diferents referents i influències personals.
 
Mira i disfruta el PLAYDRAG des de casa!


 

 

 

CADÀVER EXQUISIT

El cadàver exquisit és un joc que neix a França, entre artistes i poetes surrealistes. Consisteix en anar enllaçant paraules o dibuixos per crear un corpus basat en l'atzar.

Adoptant aquest recurs pràctic podem crear i transformar cossos seguint un discurs drag. En el cos del cadàver tot s'hi val, el podem unir amb artefactes, altres races, espècies o gèneres. La nostra proposta afegeix un remix referencial al joc original d'exploració del subconscient i acció dadà.



Mira els cadàvers nascuts durant el transcurs de l'exposició aquí. Si trobes el teu, etiqueta't!


Podeu veure més fotografies de la innauguració i altres projectes al facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada